Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!
Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!
Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyag-mentes macaronját. A több óra hosszúságú, alapos, részletes, alacsony létszámú kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a receptet és a fortélyokat és megsütik a mennyei roppanós csodát, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a macaron burkokat. És jó hír a laktózérzékenyeknek, hogy laktózmentesen készíthetik a ganache-t (tölteléket). A program végén mindenki ízletes macaronokkal és kis cukrászként tér haza. A tanfolyam ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az eszközök és a kötény használatát, hűsítő italokat, snackeket, jegyzetet és természetesen az elkészült macaronokat is.
De mi is a macaron, ez a legtöbbször „arany árban” beszerezhető édesség? A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő kerek édes sütemény. A két korongot általában ganache töltelékkel, vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett. Napjainkban az egész világban a leghíresebb édességek egyike. Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyag-mentes macaronját. A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a receptet és a fortélyokat és megsütik a mennyei roppanós csodát, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a macaron burkokat. A program végén mindenki ízletes macaronokkal és kis cukrászként tér haza.
Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. A programot bátran ajánljuk lisztérzékenyeknek is, akik szeretnék elsajátítani a mandulaliszttel készülő finomság elkészítését. Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre használatba venni a sütőt és valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A macaron az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.
A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.