Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Az ezerarcú Párizs! Városlátogatás repülővel

33%-os kedvezménnyel csak 84 900 Ft a Pannonia Travel jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!
  • Eredeti ár: 114.900 Ft
  • Kedvezmény: 33%
  • Megtakarítás: 30.000 Ft
 • 10.782 Ft
  Kosárba!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 10.782 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 74.118 Ft összeget a kupon beváltásakor kell majd rendezned!
 • Hátralévő idő

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Szeptember közepén a történelem, a kultúra, a művészetek, a gasztronómia és a divat szempontjából Európa egyik legjelentősebb városába, Párizsba hívjuk utasainkat. Programunk során belevetjük magunkat a franciák fővárosának lüktető hangulatába, és hagyjuk, hogy a város megmutassa nekünk ezernyi arcát. Megismerkedünk a város több évezredes történelmével, hagyományaival, megtekintjük a legjelentősebb történelmi, modern és olykor extravagáns épületeit. Sétálunk Párizs művésznegyedének macskaköves utcácskáin, Európa egyik legimpozánsabb sugárútjának kirakatai előtt és az Adyt is megihlető festői Szajna parton is. Megtekinthetjük a világ egyik leghíresebb múzeumának gyűjteményét, a Versailles-i palotában pedig engedjük magunkat elkápráztatni a francia királyok végtelen gazdagságának láttán. 

1. nap: kora reggel indulunk menetrendszerinti járatunkkal a Liszt Ferenc Repülőtérről, és a  reggeli órákban érkezünk Párizs, Orly repülőterére, ahol bérelt buszunk vár bennünket. A hotelbe érkezést követően a csomag szobában elhelyezzük a poggyászokat. Szállásunktól a belvárosig a gyors, hatékony és igen szerteágazó párizsi metróhálózat segítségével jutunk be. Közben megismerkedünk a városnéző séták során alkalmazott audiós eszköz használatával is, melynek segítségével séta közben is kényelmesen hallgathatjuk idegenvezetőnk által megosztott érdekes történeteket és hasznos információkat egyaránt. Sétánkat és a város történetével való részletesebb ismerkedést a Latin-negyedben kezdjük, amely az ott latinul tanuló diákokról kapta a nevét. Itt megtekintjük kívülről a világhírű Sorbonne, valamint a római mintára épült, a francia történelem és művészet legjelentősebb alakjainak temetkezési helyéül szolgáló Panthéon épületét. Többek között itt nyugszik Voltaire, Dumas, Victor Hugo és Émile Zola is. Városnézésünket a sokáig Párizs központjának számító szajnai Cité-szigeten kezdjük. Megtekintjük az Igazságügyi palotát, a Conciergerie épületét, valamint Párizs két legszebb gótikus épületét: a nemrég leégett Mi Asszonyunk, közismertebb nevén Notre-Dame katedrálist és a csodálatos üvegablakairól híres Szent Kápolnát (Saint Chapelle). Sétánk közben rendre elhaladunk a párizsi utcák jellegzetes könyvárusai, az ún. bouqiniste-ok mellett. Kései ebédidőnket követően metróval utazunk a párizsi Öreg Hölgy, az Eiffel-torony lábához. Megismerkedünk a fordultokban gazdag történetével. Fakultatív program keretében előre lefoglalt jegyekkel lifttel juthatunk fel a toronyba vagy gyalogosan csak az első szintig. A tetejéről madártávlatból csodálhatjuk meg a várost. Másik remek programlehetőségként a közeli Szajna-parti kikötőből induló hajókázáson vehetünk részt. Útközben lesz alkalmunk megcsodálni a Szajna parti épületeket, többek között az Eiffel-tornyot, a Louvre épületét és a Szajna hídjait is, és az audiós eszköz segítségével számos érdekességet tudhatunk meg idegenvezetőnktől.

A programokra nem jelentkező utasaink ez időben a Szajna partjának hangulatos sétányain, vagy a Mars-mező környékén tudnak sétálni, kávézni. A művészetek rajongói számára pedig a leghíresebb francia szobrász, Rodin villájában és annak kertjében szabadon elhelyezett szobrai megtekintését javasoljuk, amelyet csoportos igény esetén idegenvezetőnkkel látogathatnak meg. A program végén, a szabadidőt követően, metróval utazunk vissza szállodánkhoz. A csomagjaink felvételét, a szobák átvételét követően szabadon tölthetjük el az esténket. A vacsorát egyénileg és közösen is elkölthetjük a helyi éttermek egyikében. Rövid felfrissülés után közös vacsora lehetőséget kínálunk vendégeinknek. Egy tracionális francia vendéglőben ismerkedhetünk meg a helyi ízekkel. A két bájos hölgy által vezetett étterem a helybéliek egyik törzshelye, ahol a francia konyha jellegzetes ételeit, mint például a francia hagymalevest, fondu-t, kacsasültet, steak-et rokfort mártással, creme brulée-t is megkóstolhatjuk.

2. nap: a reggelit követően szállásunktól ismét a metróhálózat segítségével utazunk a belvárosig. Friss, kipihent elménk befogadóképességének határait először a francia nemzet büszkeségében, a világ egyik leggazdagabb gyűjteményével rendelkező múzeumában, a Louvre-ban tehetjük próbára. A múzeumba a modern üvegpiramis (Grande Pyramide) alatt juthatunk  be. A leghíresebb alkotások, úgy mint Leonardo da Vinci:  Mona Lisa  festménye; Veronese: A kánai mennyegző festménye; Delacroix: A Szabadság vezeti a népet című festménye; Nicolas Poussin: A Szabin nők elrablása c. festménye; Szamothrakéi Niké szobor; Milói Vénusz szobor; Dareiosz palotájának egyik oszlopfőjének közös megtekintésén túl, szabadidőnkben kedvünkre fedezhetjük fel a múzeum további, mintegy 35.000 kiállított műkincsei között a számunkra legkedvesebbeket. A múzeumlátogatást követően utunkat a Tuilériák kertjén át folytatjuk. A kert létesítését Medici Katalin királyné rendelte el, aki azt úgy álmodta meg, hogy az a szülőhazájára, Firenzére emlékeztesse. A kertben található a híres Labdaház (Jeu de Paume) is, amelyben elhangzott az az eskü, ami a francia forradalom egyik legfontosabb előzményének tekinthető. A kerten áthaladva a világ egyik legimpozánsabb klasszicista terére, a Concorde térre jutunk. Ennek közepén áll Párizs legrégebbi műemléke, egy Kr.e. XIII. századból való 220 tonnás óegyiptomi obeliszk. A teret elhagyva sétánkat Európa egyik legelőkelőbb sugárútján a Champs-Elyséesén folytatjuk. Szabadidőnk keretében itt a francia divat és elegancia világával ismerkedhetünk. Belvárosi sétánkat a tizenkét sugárút metszéspontjában lévő Charles de Gaulle térnél található Napóleon és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdető Diadalívnél fejezzük be a késő délutáni órákban. Ezt követően többórás szabad este vár ránk, amely során egyénileg vagy idegenvezetőnk társaságában kedvünkre sétálhatunk, vásárolhatunk és vacsorázhatunk az esti találkozási időpontig. A szabadprogram végeztével metróval utazunk vissza szállodánkhoz.

3. nap: a reggelit követőén fakultatív program keretében indulunk a francia királyok fényűző palotájához, a Versailles-i kastélyhoz. A közel 25 kilométernyi távolságot, a metróhálózatot használva, rövidebb sétákkal tesszük meg. Az előre foglalt belépőjegyeink átvételét követőén idegenvezetőnk tájékoztatása mellett előszőr a királyi pompát és a Napkirály gazdagságát hirdető termeket látogatjuk meg, majd a kastély kertjében teszünk sétát, ahol az év melegebb időszakában üzemelő pompás szökőkutak játékát is megcsodájuk. Itt felelevenítjük hazánk határait újrarajzoló, ezáltal újkori történelmét megpecsételő trianoni békediktátumot is, amelyről annak centenáriuma miatt is fontos megemlékeznünk, hiszen száz éve, 1920. június 4-én itt írták alá. Az ezt követő több mint 2 órás szabadidőnkben egyénileg lesz lehetőségünk ebédünket elkölteni vagy a kert távoli részében található Trianon-palotákhoz ún. dottó kisvonat segítségével eljutni. A kastélylátogatást és egy rövidebb sétát követően újra metróra szállunk és Párizs legmagasabb pontja és egyben bájos, párizsi bohém negyede, a Montmartre felé vesszük az irányt. Itt először a város szinte minden pontjáról látható, a város látképét meghatározó neoromán-bizánci stílusú, különös békességet sugárzó Szent Szív (Sacré Coeur) Bazilikát látogatjuk meg. Amellett, hogy a bazilika előtti területről fantasztikus kilátás nyílik a városra, a bazilika előtti lépcsősor párizsi mutatványosok, táncosok kedvelt előadó helye is egyben. Ezt követően a városrész macskaköves utcácskáin sétálunk, amelyre körös-körül művészeti galériák, kézműves ajándékboltok, szuvenírboltok nyílnak, a tereken pedig grafikusok és festők árulják festményeiket és rajzaikat. Sétánkat Párizs vigalmi negyedében az ún. Pigalle várósrészben fejezzük be, ahol többek között a város legrégebbi és egyben a világ egyik legismertebb táncos szórakozóhelye, a Moulin Rouge kabaré, valamint számos előkelő koktélbár található. A program végén, a szabadidőt követően, metróval utazunk vissza szállodánkig. 

4. nap: reggel indulunk az Orly repülőtérre, ahonnan járatunk késő délelőtt érkezik meg a Liszt Ferenc repülőtérre.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2021.09.15-ig
 • A kupon 2021.09.17–20-án használható fel
 • A kupon érvényes 2021.09.15-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Ajándékozható
 • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
 • Előzetes jelentkezés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódod
 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Az ezerarcú Párizs

 • A részvételi díj tartalmazza:
  • légkondicionált autóbuszt a transzferekhez
  • 3 éjszaka szállást Párizsban, a metróhoz közel, középkategóriás szállodában, két- vagy háromágyas, fürdőszobás szobában
  • reggelit a szállodában
  • francia nyelvtudással és a helyismerettel bíró idegenvezető általi magyar nyelvű csoportkísérést
  • ingyenes párizsi térképet
  • a szervezés díját
 • Utazás: Wizz Air direkt járataival
 • Menetrend:
  • Budapest–Párizs: 2021.09.17., csütörtök, 06:45–08:44., járatszám: W6 2367
  • Párizs–Budapest: 2021.09.20., vasárnap, 09.35–11:50., járatszám: W6 2368
 • Találkozás:  2 órával a járat indulása előtt
 • Kötelezően külön fizetendő az irodában:
  • repülőjegy, 1 db, a fedélzetre felvihető 40x30x20 cm (max. 10 kg súlyú) kis kézipoggyász, repülőtéri illeték, a járatmódosítási lehetőséget az esetlegesen elhúzódó járványhelyzet esetén: 55 000 Ft/fő
  • ügyfél adminisztrációs díj: 2000 Ft/fő
  • audiós eszköz, helyi idegenforgalmi adók, milánói metrójegyek: 50 euró/fő, a helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő
  • 2% kötelező útlemondási biztosítás, az irodában előzetesen fizetendő
  • egyágyas felár: 45 000 Ft, az irodában előzetesen fizetendő
 • Választható külön fizetendő díjak:
  • 1. napi Eiffel-torony fakultatív program: az irodában előzetesen fizetendő: a torony tetejére lifttel (276 m): 11 500 Ft/fő, 2. szintre lifttel (116 m): 8500 Ft/fő, amelyek tartalmazzák a belépő díját a választott szintre, az időpontfoglalás és a szervezés díját
  • 1. napi egyórás sétahajózás a Szajnán fakultatív program: a helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő 201 euró/fő, amely tartalmazza a hajókázás díját, a foglalás és a szervezés díjait – minimum 10 fő esetén, kisebb létszám esetén a díj növekszik
  • Rodin Múzeum: 12 euró, amely a helyszínen egyénileg fizetendő
  • 2. napi Louvre fakultatív program: az irodában előzetesen fizetendő: 11 000 Ft/fő, amely tartalmazza a belépő díját, az időpontfoglalás és a szervezés díjait – minimum 10 fő esetén, kisebb létszám esetén a díj növekszik
  • 3. napi Versailles-i kastélyi fakultatív program: az irodában előzetesen fizetendő: 16 000 Ft/fő, amely tartalmazza a belépő díját, az időpontfoglalás és a szervezés díját, – minimum 10 fő esetén, kisebb létszám esetén a díj növekszik
  • a helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 12 euró/fő, amely tartalmazza a párizsi, valamint távolsági metrójegyek és a szervezés díjait.
  • dottó kisvonat: 8 euró/fő/két irány, amely egyénileg fizetendő
 • A díjak tartalmazzák az autóbuszbérlést, az autópálya, parkolások, foglalások díjait, az idegenvezető belépődíjainak egy főre jutó részét és a szervezés díját. Az előzetesen történő foglalások érdekében az irodában történő jelentkezéssel a fenti fakultatív programok díjainak megtérítését vállalni szükséges
 • A díjak az az út során az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek időközben változhatnak.
 • A feltüntetett programok felkeresésének, megvalósulásának sorrendje változhat
 • Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, melyet az irodában is megköthet: 3400 Ft/fő/4 nap, 70 év felett 5100 Ft/fő/5 nap
 • WIZZ Priority szolgáltatás: 18 000 Ft/fő (oda-vissza útra)
 • 20 kg-os feladható poggyász: nem választható
 • A díjak az esetleg foglalási díjakat is tartalmazzák, amelyek az irodában előre fizetendők és összegük időközben emelkedhet.
 • Poggyászinformáció: A részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyász díjmentesen felvihető az utastérbe, azonban az utasnak az előtte látható ülés alatt kell elhelyeznie.
 • WIZZ Priority információ: Ha WIZZ priority szolgáltatást vásárolsz, a fedélzetre felvihető 40x30x20 cm (maximum 10 kg súlyú) kis kézipoggyász mellett magaddal vihetsz még a fedélzetre 1 db, max. 55x40x23 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú kézipoggyászt is (kivéve, ha operatív okokból kifolyólag ez nem megoldható). Kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult és elsőbbségi beszállás.
 • 20 kg-os feladható poggyászinformáció: a program jobb megvalósítása érdekében nem választható
 • Vásárold meg a kupont ajándékba
 • Nagyszerű kikapcsolódás, élmény
 • Csodás, felejthetetlen látnivalók
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:
Pannonia Travel

2097 Pilisborosjenő, Kavics u. 12.
+36 30 592 61 07 
info@pannoniatravel.hu
facebook.com/pannoniatravel


Ügyintézés:
Hétfőtől csütörtökig: 10:00–18:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...

 • Kedvezmény: 33%
 • Megtakarítás: 30.000 Ft
114.900 Ft
helyett
10.782 Ft