Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Egy város, amely maga a csoda!  Pünkösd Milánóban

33%-os kedvezménnyel csak 59 900 Ft a Pannonia Travel jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!
  • Eredeti ár: 89.900 Ft
  • Kedvezmény: 33%
  • Megtakarítás: 30.000 Ft
  • Eladva: 5 db
 • 7.607 Ft
  Kosárba!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 7.607 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 52.293 Ft összeget a kupon beváltásakor kell majd rendezned!
 • Hátralévő idő

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Ismét Olaszország hívogatjuk vendégeinket. Ezúttal az ország második legnagyobb városába, az észak-olasz ipari régió központjába, az európai divat egyik fellegvárába, Milánóba repülünk. A három teljes nap alatt nem csak a nyüzsgő város nevezetességeivel ismerkedhetünk meg úgy, mint a katedrális, Scala, Laonardo da Vinci Utolsó Vacsora remekműve, de kirándulhatunk a magas, hófödte hegyekkel körülvett varázslatos észak-olasz tóvidékre is. A vendégeink egyénileg akár részt is vehetnek a Milánói Scala opera előadásán, de szerencsés esetben akár szurkolhatnak is egy jó Inter vagy Milan meccsen.

1. nap: Az útitársak megérkezését követően lesz időnk a repülőúttal kapcsolatos tudnivalók ismertetésére és megismerkedni egymással. Kora reggel indulunk járatunkkal Milánóba. Érkezésünket követően a Malpensa repülőtérről indulva felkeressük hotelünket. Útközben megismerkedünk az idegenvezetések során alkalmazott fülhallgatós audiós eszközök haszálatával, amelyek igen jó szolgálatot fognak tenni az egész út során. A fakultatív kiránduláson részt vevő utasainkkal az észak-olasz tóvidék harmadik legnagyobb tavának partján található települést, Como-t látogatjuk meg. A Comoi-tóhoz érve gyönyörű látvány tárul elénk: magas, hófödte hegyek, a parton pálmafák. A tó a maga 400 méteres mélységével, Európa egyik legmélyebb tava. A városban számtalan kis kávézó, étterem, a hangulatos szűk utcácskák igazi olasz életérzést árasztanak. Idegenvezetőnk kíséretében elsőként a város egyik legszebb épületét, a Dómot keressük fel. Építését román stílusban kezdték meg, később gótikus templommá alakították át, de homlokzatában már a reneszánsz jegyei is feltűnnek. Tovább sétálunk a tóparti sétányon a 18. században épült Villa Olmohoz, amely Como leghíresebb és legszebb villája. A hatalmas, szépen gondozott parkból pazar kilátás nyílik a tóra. Nem szabad kihagyni a siklóval elérhető Como feletti kisváros Brunate megtekintését. Funiculareval csak hét perc az utazás. Fentről fantasztikus a kilátás a városra, a tóra és a hófödte hegyekre. Kora délután visszautazunk a milánói szállodánkhoz. Akik nem vesznek részt a fakultatív programon, azok a szállodától száz méterre található metróállomásról indulva, húszpercnyi utazással érhetik el Milánó központját. A szabadidő eltöltésére figyelmükbe ajánljuk a Palazzo de Brera meglátogatását, amelyre egyébként másnap az Utolsó vacsora megtekintése helyett kerülhetne sor. A Palota képtára egyike Olaszország legjelentősebb gyűjteményének. Több mint ötszáz festmény található itt olyan festőktől, mint Caravaggio, El Greco, Raffaello, Rembrandt, Rubens, Tintoretto, Tiziano, Veronese. Késő délután a comoi kirándulásról visszatérve a szálloda aulájában találkozunk a szabadprogramjukat töltő utastársainkkal. A szobák elfoglalását követően már közösen, metróval indulunk a történelmi városrészbe. Belvárosi sétánkat követően, szabadidőnkben egyénileg költhetjük el vacsoránkat. Érdemes megkóstolni az igazi olasz ízeket, elfogyasztani egy eredeti olasz pizzát vagy pastát, közben finom chiantit kortyolgatva. A szabadidőt követően késő este, metróval indulunk vissza a szállodánkba.

2. nap: Bőséges reggelink elfogyasztása után idegenvezetőnk kíséretében, ismét a belvárosba vesszük az irányt. Egész nap Lombardia fővárosával ismerkedünk. Sétánk során felkeressük a Piazza del Duomon az ország második legnagyobb templomát, a Milánói Dómot. A tér bármely pontjáról nézve impozáns látvány. Lesz idő, hogy az elszántak felmenjenek a Dóm tetejére akár gyalogosan lépcsőkön, vagy kényelmesen lifttel. Fentről lenyűgöző a kilátás a városra, de szép időben még az Alpokat is látni. A templomlátogatást követően, az elegáns üzletei után, Milánó szalonjának is nevezett II. Vittorio Emanuele passzázson át sétálunk a Milánói Scalához. Megtekinthetjük a világhírű operaház épületében található múzeumot, ahol neves énekesek, operaszerzők, szövegírók emléktárgyaival, szobraival is találkozhatunk. Sőt, ha éppen nincs próba, lehetőségünk lesz egy emeleti páholyon keresztül a nézőtérre is betekinteni. Ezután a Castello Sforzescohoz érkezünk. A 15. században épült hatalmas, négyzet alapú építmény Milánó egyik legjelentősebb építészeti alkotása, amely egykor a milánói hercegek rezidenciája volt. Az épületegyüttest hatalmas, szépen gondozott park veszi körül, ahol érdemes egy kiadós sétát tennünk. Lehetőség lesz Észak-Itália egyik legszebb, műemlékekben leggazdagabb kastélyába bemenni, ahol Leonardo da Vinci keze nyomával is találkozhatunk, valamint Michelangelo befejezetlen Pietáját is láthatjuk. A nap folyamán, újabb remek fakultatív lehetőségként, megtekinthetjü a Santa Maria delle Grazie templomban található, Leonardo da Vinci leghíresebb és legtitokzatosabb művét, az ”Utolsó vacsora” című alkotását. A templom 1980. óta az UNESCO Világörökség része. A szabadidő keretében a labdarúgás kedvelőinek ajánlunk egyéni látogatást a San Siro Stadion múzeumában. Itt az Inter és az AC Milán trófeáit, neves focistáinak mezeit, cipőit, emléktárgyait láthatjuk, és ha éppen nincs mérkőzés, befizethetünk stadion túrára is. Ez esetben bepillantást nyerhetünk a hatalmas nézőtérre, a pályára, sőt az öltözőkbe is. A foci rajongóknak érdemes figyelemmel kísérni a San Siro-ban várhatóan május 22-én is megrendezésre kerülő „Seria A” mérkőzést, mert még idejében elcsíphetnek pár jegyet a meccsre. Az operakedvelők pedig jellemzően esténként nyolc órától tekinthetik az operavilág válogatott műveit. A tartalmas napot az olasz konyha felfedezése teheti még teljesebbé. Késő este jóleső fáradtsággal és felejthetetlen élményeket szerezve térünk vissza szállodánkba.

3. nap: Kényelmes reggelink elfogyasztása és a hotelből történő késői kijelentkezés után ismét egy tartalmas és felejthetetlen fakultatív kirándulásra invitáljuk utasainkat. Olaszország második legnagyobb tavát, a Lago Maggiore-t keressük fel. A tópartot elegáns villák és fás sétányok ékesítik. A tó melletti kertekben szubtrópusi növények élnek. A hófedte Alpok pedig mesés hátteret nyújt. A tó legnagyobb településén állunk meg autóbuszunkkal, Stresaban. Nagyvilági, előkelő üdülőhelyként tartják számon. A kedves kisvárost a gyönyörű villák és kertek, kellemes klímája és csodás panorámája teszik ennyire népszerűvé. Szabadidőnkben Stresaból hajóval kereshetjük fel többek között az Isola Bellát. A szigeten található tíz teraszból álló kertben szökőkutak, szobrok, egzotikus növények sokasága nyűgözi le a látogatókat. A Borromeo Kastélyt a 17. században III. Carlo Borromeo építette felesége számára, amely egy vízen úszó barokk ládára emlékeztet. A szabadidőnket követően tovább utazunk a Lago d’Ortahoz, amely Észak-Olaszország legromantikusabb tavaként ismert. Az Orta San Giulio felett magasodik az ún. Sacro Monte (Szent Hegy), ami több piemonti és lombardiai társával együtt 2003. óta szerepel az UNESCO világörökségi listán. Az Assisi Szent Ferencnek szentelt hegyen húsz kápolna áll, amelyek mindegyike a Szent életének egy állomását mutatja be freskók és szobrok által. A hegyről nyíló kilátást is érdemes megcsodálnunk. A hely egyedi módon ötvözi a művészet, a szakralitás és a természeti szépségek nyújtotta élményeket. Ezt követően, ha időnk is engedi rövid sétát teszünk a tó partján. Akik nem tartanak velünk a fakultatív kirándulásra, azoknak Milánó további egyéni felfedezését ajánljuk. Megtekinthetik a Sforza Kastély múzeumát, vagy kirándulhatnak a San Siro Stadionhoz. A hotelünknél találkozva, az esti órákban autóbuszunkkal Malpensa repülőterére utazunk, ahonnan késő este indul vissza a repülőgépünk Budapestre, ahová még éjfél előtt érkezünk meg.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2021.05.18-ig
 • A kupon 2021.05.22–24-én használható fel
 • A kupon érvényes 2021.05.18-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Ajándékozható
 • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
 • Előzetes jelentkezés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódod
 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Pünkösd Milánóban

 • A részvételi díj tartalmazza:
  • légkondicionált autóbuszt a transzferekhez
  • 2 éjszakai szállást két- vagy háromágyas, fürdőszobás 3* vagy 4*-os szállodai szobában, 100 méterre a metrómegállótól, 25 percre Milánó belvárosától
  • reggelit a szállodában
  • olasz nyelvtudással és a helyismerettel bíró idegenvezető magyar nyelvű csoportkísérését
  • ingyenes Milánó belváros térképet
  • a szervezés díját
 • Utazás: Wizz Air direkt járataival
 • Menetrend:
  • 2021.05.22., szombat, 06:00–07:45, járatszám: W6 2333
  • 2021.05.24., hétfő, 21:35–23:15, járatszám: W6 2336
 • Találkozás:  2 órával a járat indulása előtt
 • Kötelezően külön fizetendő az irodában:
  • repülőjegy, 1 db, a fedélzetre felvihető 40x30x20 cm (max. 10 kg súlyú) kis kézipoggyász, repülőtéri illeték, a járatmódosítási lehetőséget az esetlegesen elhúzódó járványhelyzet esetén: 40 000 Ft/fő
  • ügyfél adminisztrációs díj: 2000 Ft/fő
  • audiós eszköz, helyi idegenforgalmi adók, milánói metrójegyek: 30 euró/fő, a helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő
  • Santa Maria delle Grazie templomban Leonardo da Vinci Utolsó vacsora alkotása: 10 000 Ft/fő, amely tartalmazza a belépőjegyet, a foglalás és a szervezés költségeit
  • 2% kötelező útlemondási biztosítás, az irodában előzetesen fizetendő
  • egyágyas felár: 19 000 Ft, az irodában előzetesen fizetendő
 • Az út során kötelezően fizetendő díj:
  • a buszos transzferek behajtási engedélye, idegenforgalmi adó: 50 euró/fő (A feltüntetett díj az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő. A díj minimum 15 fő részvétele esetén érvényes, és 15 fő alatt a díjak arányosan emelkednek.)
 • Választható fakultatív programok:
  • Comói-tó és környéke kirándulás (kb. 6 óra) az irodában előre fizetendő: 4000 Ft/fő, a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 50 euró/fő, minimum 15 fő esetén, 15 fő alatt a díj arányosan növekszik
  • Lago maggiore és d'Orta-tó kirándulás (kb. 7-8 óra): az irodában előre fizetendő: 4000 Ft/fő, a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 60 euró/fő, minimum 15 fő esetén, 15 fő alatt a díj arányosan növekszik
 • Külön fizetendő belépődíjak:
  • Milánói Dóm vezetéssel: 5 euró/fő (érvényes a Dómba és a Dóm Múzeumba) csoportosan
  • Milánói Scala: 11 euró/fő, csoportosan vagy egyénileg
  • Sforza Kastély múzeuma: 10 euró/fő, egyénileg
  • Brera Palota galéria: 10 euró/fő, egyénileg
  • San Siro Stadion múzeuma: 10 euró/fő – múzeum + stadiontúra (helyszínen lehet foglalni): 19 euró/fő
  • Como-Brnate-Como felvonó: 8 euró/fő
  • Stresa-Isola Bella-Stresa hajójegy: 12 euró/fő
 • A díjak tartalmazzák az autóbuszbérlést, az autópálya, parkolások, foglalások díjait, az idegenvezető belépődíjainak egy főre jutó részét és a szervezés díját. Az előzetesen történő foglalások érdekében az irodában történő jelentkezéssel a fenti fakultatív programok díjainak megtérítését vállalni szükséges
 • A díjak az az út során az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek időközben változhatnak.
 • A feltüntetett programok felkeresésének, megvalósulásának sorrendje változhat
 • Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, melyet az irodában is megköthet: 2800 Ft/fő/3 nap, 70 év felett 4200 Ft/fő/5 nap
 • WIZZ Priority szolgáltatás: 18 000 Ft/fő (oda-vissza útra)
 • 20 kg-os feladható poggyász: nem választható
 • A díjak az esetleg foglalási díjakat is tartalmazzák, amelyek az irodában előre fizetendők és összegük időközben emelkedhet.
 • Poggyászinformáció: A részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyász díjmentesen felvihető az utastérbe, azonban az utasnak az előtte látható ülés alatt kell elhelyeznie.
 • WIZZ Priority információ: Ha WIZZ priority szolgáltatást vásárolsz, a fedélzetre felvihető 40x30x20 cm (maximum 10 kg súlyú) kis kézipoggyász mellett magaddal vihetsz még a fedélzetre 1 db, max. 55x40x23 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú kézipoggyászt is (kivéve, ha operatív okokból kifolyólag ez nem megoldható). Kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult és elsőbbségi beszállás.
 • 20 kg-os feladható poggyászinformáció: a program jobb megvalósítása érdekében nem választható
 • Vásárold meg a kupont ajándékba
 • Nagyszerű kikapcsolódás, élmény
 • Csodás, felejthetetlen látnivalók
Helyszín a térképen:
Kattintson ide a térképhez
Pontos cím:
Pannonia Travel

2097 Pilisborosjenő, Kavics u. 12.
+36 30 592 61 07 
info@pannoniatravel.hu
facebook.com/pannoniatravel


Ügyintézés:
Hétfőtől csütörtökig: 10:00–18:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...

 • Kedvezmény: 33%
 • Megtakarítás: 30.000 Ft
89.900 Ft
helyett
7.607 Ft